Tellingsbestand verkiezing Europees Parlement - Kieskring Utrecht

Beschrijving: Dit zijn de bestanden die zijn ontstaan door de invoer van de gegevens uit de vastgestelde aantallen stemmen van alle gemeenten in de Kieskring Utrecht. In de Kieskring Utrecht zijn alle gemeenten in de Provincie Utrecht opgenomen. De publicatie van deze bestanden bevordert de transparantie en controleerbaarheid van het proces dat leidt tot de vaststelling van de uitslag. Daarnaast kunnen personen en organisaties kennis nemen van uitslagen, analyses uitvoeren, visualisaties maken, etc.

• Bron: Hoofdstembureau van de Kieskring Utrecht

• Beperkingen: het bestand wordt gepubliceerd vanuit het belang van openheid en transparantie rondom verkiezingen. Er kunnen geen rechten aan het bestand worden ontleend van welke aard dan ook.

• Mogelijkheden: het bestand wordt gepubliceerd om personen en organisaties in de gelegenheid te stellen om kennis te nemen van uitslagen, analyses uit te voeren, visualisaties te maken, etc.

• Gebruiksvoorwaarden: Creative Commons CC-0. Zie de proclaimer op de website van de gemeente: https://www.utrecht.nl/over-deze-website/

Data en bronnen

Extra Informatie

Veld Waarde
Locatie Koninkrijksdeel
Thema Bestuur
Registratiehouder e-mail opendata@utrecht.nl
Status In onderzoek
LODStars 1 ster: Open Data
High Value Data Lijst Nee
Type verandering bijgewerkt
Gecreëerd mei 28, 2019, 23:00 (CEST)
Laatst gewijzigd mei 28, 2019, 23:02 (CEST)