Stichtse Vecht Gebouwen die nog ingemeten moeten worden
DONL DONL success success

Lijst van nog in te meten gebouwen binnen Stichtse Vecht inclusief adres en locatie coördinaten.

Uitgebreide omschrijving:

In dit overzicht staan alle panden met een status “Pand in gebruik (niet ingemeten)” en verblijfsobjecten met de status “Verblijfsobject in gebruik (niet ingemeten)”. Dit zijn panden en/of verblijfsobjecten waarvan de geometrie is gewijzigd en die daardoor (opnieuw) ingemeten moeten worden. Daar de status in de tijd kan wijzigen worden de gegevens op dit dataplatform wekelijks automatisch geactualiseerd. De gemeente Stichtse Vecht is bronhouder van deze informatie. Onjuistheden kunnen via de website van het kadaster worden doorgegeven. Deze worden, na onderzoek, door de BAG beheerder in de BAG gewijzigd. Dit Dataplatform is alleen een doorgeefluik.

Terminologie: De BAG gebruikt de termen gebouwen, verblijfobjecten en gebruiksdoelen. Binnen een gebouw kunnen zich één of meer verblijfsobjecten huisvesten en een adres is 1:1 gekoppeld aan een verblijfsobject. Ook het gebruiksdoel is aan een verblijfsobject gekoppeld. Soms heeft een verblijfsobject zelfs meerdere gebruiksdoelen.

Voorbeeld: Een flatgebouw kan één gebouw zijn maar kan tientallen verblijfsobjecten huisvesten. Grotendeels zullen deze gebruikersdoel wonen hebben maar er kunnen ook verblijfsobjecten met winkelfunctie bij zitten of zelfs verblijfsobjecten met woon en winkel functie.

Bron : BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) Beperkingen : Deze dataset is niet geschikt voor juridische doeleinden. Coördinatenstelsel : WGS84 / RD

Data en bronnen

Extra Informatie

Veld Waarde
Locatie Gemeente
Coordinatenstelsel WGS84 (4326)
Thema Ruimte en Infrastructuur
Status Beschikbaar
Wijzigingsfrequentie Wekelijks
LODStars 1 ster: Open Data
High Value Data Lijst Nee
Type verandering bijgewerkt
Gecreëerd mei 14, 2019, 08:09 (CEST)
Laatst gewijzigd augustus 6, 2022, 00:14 (CEST)