Openbare Verlichting Alblasserdam
DONL DONL success success

  • Beschrijving: Overzicht van de Openbare Verlichting in de gemeente. Het overzicht bevat de locaties waar Openbare Verlichting is geplaatst (waar staan lichtmasten) in de gemeente, met daarbij een aantal beschrijvende kenmerken, zoals masttype en plaatsingsdatum. Daarnaast worden gegevens verstrekt over gebruikte armaturen en lampen. Er bestaat daarbij een 1:n relatie tussen masten en armaturen. Anders gezegd: aan een mast kunnen meerdere armaturen (lampen) hangen. Dit komt bijvoorbeeld voor bij grotere wegen met een mast in de middenberm, waarbij er aan twee kanten een lamp hangt. Bestand 1 toont met name de locaties van de Openbare Verlichting. Bestand 2 bevat gegevens over de gebruikte armaturen en lampen. De gegevens worden periodiek ververst.

Heeft u vragen over deze dataset, gebruik dan dit formulier: https://loket.alblasserdam.nl/aanvraag?schema=informatieverzoekdoorderde

  • Doel: Inzicht geven.
  • Mogelijkheden: Kennis nemen van locaties van Openbare Verlichting en de armaturen die daarbij worden gebruikt.
  • Beperkingen: De gegevens zijn openbaar. Ze zijn niet geschikt voor juridische of landmeetkundige toepassingen. De gegevens hebben enkel betrekking op Verlichting geplaatst door en in onderhoud bij de gemeente.

Data en bronnen

Extra Informatie

Veld Waarde
Taal http://publications.europa.eu/resource/authority/language/NLD
Locatie Gemeente
Coordinatenstelsel WGS84 (4326)
Thema Ruimte en Infrastructuur
Aanmelder Alblasserdam
Openbaarheid Beschikbaar
Status Beschikbaar
Wijzigingsfrequentie jaarlijks
LODStars 3 sterren: Open formaat
High Value Data Lijst Nee
Type verandering bijgewerkt
Gecreƫerd juni 15, 2017, 17:59 (CEST)
Laatst gewijzigd september 27, 2022, 12:00 (CEST)